Site Overlay
Top 10 gasbarbecues van 2022

Top 10 gasbarbecues van 2022.

Op zoek naar de perfecte gasbarbecue? Wij hebben de top 10 gasbarbecues van 2022 voor je samengesteld. Ontdek welke modellen er zijn en welke eigenschappen ze hebben. Zo ontdek je welke gasbarbecue het beste voldoet aan je wensen.

 1. Weber Q1200 Zwart
  De Weber Q1200 Zwart heeft een compact formaat. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om de BBQ mee te nemen naar de camping bijvoorbeeld. Maar ook in de achtertuin zul je veel plezier hebben van dit model. Het grillrooster is van porselein en is groot genoeg om met 7 mensen te kunnen barbecueën. De BBQ zet je eenvoudig en veilig aan door middel van de piëzo-ontsteking. Je hoeft hiervoor maar één knop in te drukken. Wil je extra werkruimte creëren, dan kun je de werkbladen uitklappen. De temperatuurregelaar maakt het mogelijk om zelf de gewenste temperatuur in te stellen. Verder is er een speciale vetopvang aanwezig waarin het vet druipt. Na gebruik kun je deze opvang eenvoudig reinigen en weer terugplaatsen voor een volgend gebruik.
 2. Campingaz Party Grill 600
  Binnenkort een feestje? Dan kan de Campingaz Party Grill 600 goed van pas komen. Het grilloppervlak maakt het mogelijk om te barbecueën met maar liefst 10 personen tegelijkertijd. De poten zijn afschroefbaar en je kunt de deksel eenvoudig losklikken. De BBQ kan hierdoor eenvoudig verplaatst worden of meegenomen worden naar je vakantieadres. De BBQ is niet alleen geschikt om vlees te grillen, je kunt er ook op bakken of koken. De piezo ontsteking maakt het ontsteken veilig en makkelijk.
 3. Cadac Citi Chef 40 Zwart
  Barbecueën met 6 personen tegelijkertijd? Dat kan met de Cadac Citi Chef 40 Zwart! In het deksel zit een thermometer ingebouwd waarmee je eenvoudig de actuele temperatuur in de gaten kunt houden. Er is een brander aanwezig met 2,7 kilowatt aan vermogen. Het formaat is perfect voor een kleine achtertuin, maar maakt het ook mogelijk de BBQ mee te nemen in een tas bijvoorbeeld. Handig als je op vakantie gaat of bij vrienden op bezoek gaat op de camping. Er is een speciale plek aanwezig waar het vet terecht komt. Handig, want zo kun je na gebruik de BBQ eenvoudig ontdoen van vet en schoonmaken.
 4. Weber Spirit E-320 Classic
  De Weber Spirit E-320 Classic is een luxe BBQ die in staat is om 12 mensen tegelijkertijd te bedienen. Er is een speciaal crossover-ontstekingssysteem aanwezig waarmee je een 2e en 3e brander kunt inschakelen. Opnieuw ontsteken van de BBQ is in dat geval niet nodig. Naast vlees of vis kun je ook lekkere bijgerechten of sauzen bereiden. Dit doe je eenvoudig door middel van de aanwezige zijbrander. Wil je de BBQ verplaatsen? Maak dan gebruik van de 4 aanwezige wielen. Je zet hem hierdoor eenvoudig op de gewenste plek.
 5. Cadac Safari Chef 30 LP Lite
  De Cadac Safari Chef 30 LP Lite is compact en eenvoudig mee te nemen. De BBQ heeft 1 ingebouwde brander met 1,8 kilowatt aan vermogen. Vanwege de compactheid is deze BBQ geschikt voor maximaal 3 personen. Handig als je een klein huishouden hebt en je op zoek bent naar een model dat niet teveel ruimte inneemt. Het gewicht van de BBQ zit op slechts 3,6 kilogram. Na gebruik opbergen is dan ook geen zware klus.
 6. Cadac Paella Braai
  De Cadac Paella Braai maakt het mogelijk om met 8 personen tegelijkertijd te barbecueën. Er is 1 brander aanwezig met 3 kilowatt aan vermogen. Voordeel is dat er een paella pan en skottelbraai meegeleverd wordt. Hiermee kun je de lekkerste paella of risotto maken. Maar uiteraard bak je ook de heerlijkste vis, vlees en groenten op de BBQ. Of liever een pannenkoek bakken? Ook dat is geen enkel probleem! Wil je dit model meenemen op vakantie, dan kun je gebruik maken van de draagtas. De BBQ is zo compact dat deze in een tas past. Deze draagtas krijg je uiteraard meegeleverd.
 7. Cadac Skottelbraai
  Het kookoppervlak van de Cadac Skottelbraai is geschikt voor een barbecue avond met 9 personen. De 3 kilowatt brander zorgt ervoor dat het oppervlak goed heet wordt. Maak binnen een mum van tijd de lekkerste éénpansgerechten klaar in de grote pan met een diameter van bijna 49 centimeter. Je kunt deze BBQ eventueel uitbreiden met een paella pan bijvoorbeeld. Deze wordt niet standaard meegeleverd. Wel krijg je een handige draagtas waarin de BBQ opgeborgen kan worden. De tas komt ook goed van pas als je de barbecue wilt meenemen op vakantie bijvoorbeeld.
 8. Weber Spirit E-210 Classic
  Met de Weber Spirit E-210 Classic barbecue je met maar liefst 11 personen tegelijkertijd. Er zijn speciale Flavorizer Bars aanwezig. Deze zorgen ervoor dat de branders geen last hebben van vet en sap. Daarnaast krijgen je gerechten een betere smaak. Handig is het warmhoudrooster dat aanwezig is. Is een stuk vlees gaar en wil je het warm houden, dan kun je deze eenvoudig verplaatsen van het grillrooster naar het warmhoudrooster. Profiteer verder van inklapbare werkbladen en de aanwezige wielen die aan de onderzijde van de BBQ aanwezig zijn. Het verplaatsen van deze BBQ wordt hierdoor een stuk eenvoudiger.
 9. Weber Q1200 met Onderstel
  De Weber Q1200 met Onderstel is een gasbarbecue geschikt voor 7 personen. Het aanwezige onderstel zorgt ervoor dat je een goede werkhoogte hebt. Wel zo prettig als je vlees aan het grillen bent! Ook de piëzo-ontsteking is aanwezig. Dit maakt het aansteken van de barbecue niet alleen makkelijk, maar ook veilig. Heb je extra werkruimte nodig om bijvoorbeeld een champignon te snijden? Klap dan de werkbladen uit die aanwezig zijn aan de zijkanten van de BBQ. Na gebruik kun je ze ook weer eenvoudig inklappen.
 10. Boretti Ibrido Top
  Specifiek op zoek naar een grote gasbarbecue? Kijk dan eens naar de Boretti Ibrido Top. Met dit model kun je een Beef Brisket grillen voor 14 mensen tegelijkertijd. De BBQ is hybride en werkt naast gas ook op houtskool. Profiteer verder van de aanwezige zijbrander waarmee je vlees kunt dichtschroeien. Dit vindt op hoge temperatuur plaats. Het kookoppervlak is maar liefst 70 x 44 cm groot en er zijn maar liefst 3 branders aanwezig. Welk stuk vlees of vis je ook op deze barbecue legt, het wordt binnen een mum van tijd gaar.
Deel ons op social media