Site Overlay
Top 10 elektrische barbecues van 2022

Top 10 elektrische barbecues van 2022

1. Weber Q1400 Antraciet
Op de eerste plek vinden we de Weber Q1400 Antraciet. Een barbecue met een grilloppervlak waarmee je 7 mensen kunt bedienen. Groot voordeel is de vetafvoer die plaatsvindt. Hierdoor loopt je niet het risico dat er vetresten op het verwarmingselement terecht komen. Het model liever op een tafel neerzetten in plaats van op de grond? Ook dat is geen enkel probleem. Je kunt ervoor kiezen om de BBQ als tafelbarbecue te gebruiken namelijk. Ook kun je indirect grillen dankzij de deksel. Verder is er een grote warmtespiraal aanwezig. De warmte wordt gelijk verdeeld en hierdoor wordt alles wat op het kookoppervlak ligt goed gaar.

2. Weber Q1400 met Onderstel Antraciet
De Weber Q1400 heb je al kennis mee kunnen maken. Een handige elektrische barbecue die je eenvoudig gebruikt op je terras of balkon. Wil je meer gemak, dan kun je kiezen om deze BBQ in combinatie met een onderstel te kopen. Het onderstel koop je in dezelfde kleur als de BBQ, antraciet. Zo zijn de BBQ en het onderstel mooi op elkaar afgestemd. Het onderstel zorgt voor een fijne werkhoogte, zonder dat je hoeft te bukken.

3. Cadac E-Braai Zwart
De Cadac E-Braai Zwart heeft een aantal interessante functies. Als je de stekker in het stopcontact hebt gestopt heeft de BBQ slechts 4 minuten nodig om op te warmen. Via het aanwezige scherm kun je eenvoudig de actuele temperatuur bekijken. Zo weet je precies of de BBQ de goede temperatuur heeft voor het product dat je erop hebt liggen. Je kunt met deze BBQ 6 mensen tegelijkertijd bedienen. De aanwezige draaiknop is ook erg handig. Je kunt hiermee zelf de temperatuur bepalen. Deze kan variëren van minimaal 70°C en maximaal 270°C. Dankzij de uitgebreide temperatuurinstellingen kun je ook gebruik maken van slow cooking.

4. Weber Q2400 Donker Grijs
De Weber Q2400 Donker Grijs is perfect geschikt voor op je terras, balkon of boot. Het grilloppervlak heeft een ruime afmeting, waardoor je kunt BBQ’en met maar liefst 10 personen. Vet wordt netjes afgevoerd waardoor de verwarmingselementen mooi schoon blijven. In de deksel van dit model is een aluminium reflector aanwezig. Hierdoor kan de BBQ hoge temperaturen bereiken. Uiteraard wordt de warmte gelijkmatig verdeeld ver het grilloppervlak.

5. Napoleon Grills TravelQ PRO285E
Met de Napoleon Grills TravelQ PRO285E barbecue je met maximaal 9 personen. De fabrikant (Napoleon) geeft maar liefst 10 jaar garantie op het grillrooster, de deksel en de behuizing. Je zult dan ook lang plezier hebben van deze barbecue. Een BBQ die je overigens ook kunt gebruiken als tafelbarbecue. Erg handig voor op het strand, in je tuin, op vakantie of op de boot. Je hebt alleen maar een stopcontact in de buurt nodig. De grillplaten zijn van gietijzer en je krijgt een unieke smaak door het vet dat in aanraking komt met het warmte element. Het warmte element kun je overigens eenvoudig loshalen. Handig als het barbecueën klaar is en je het apparaat schoon wilt maken.

6. Weber Pulse 2000
Krijg je veel gasten op bezoek? In dat geval kun je met de Weber Pulse 2000 prima uit de voeten. Het grilloppervlak is groot genoeg voor 9 personen. Je kunt via een app zien of het vlees dat op de BBQ ligt al bijna gaar is. Dit is mogelijk vanwege de ingebouwde sensoren. Voordeel van de Weber Pulse 2000 is dat je deze ook eenvoudig op een tafel kunt neerzetten. Het maakt de BBQ geschikt voor zowel je tuin, terras of op een boot bijvoorbeeld. Ervaar het voordeel van 2 verschillende grillzones. Je kunt hierdoor op verschillende temperatuurniveaus grillen.

7. Weber Q1400 met Onderstel + Hoes
Wil je maximaal kunnen genieten van een BBQ en de levensduur verlengen? Kies dan voor de Weber Q1400 met Onderstel + Hoes. Niet alleen de BBQ met onderstel wordt geleverd, maar ook een hoes. De hoes kun je gebruiken om na de BBQ te bedekken. Hiermee bescherm je de BBQ tegen regen en wind. Uiteraard komt dit ten goede aan de levensduur.

8. Barbecook Alexia 5011
De Barbecook Alexia 5011 is geschikt voor maximaal 4 personen. Het onderstel dat aanwezig is zorgt voor een fijne werkhoogte. Wil je hem liever als tafelmodel gebruiken? Ook dat is prima mogelijk. Om aan de slag te kunnen gaan met deze BBQ hoef je alleen maar even de stekker in het stopcontact te stoppen. De opwarmtijd bedraagt circa 5 minuten. Daarna kun je de eerste gerechten op het grilloppervlak leggen.

9. Weber Pulse 1000 met Onderstel + Hoes
De Weber Pulse 1000 met Onderstel + Hoes is een complete BBQ set met alles erop en eraan. Je krijgt naast de BBQ en het onderstel ook een handige beschermhoes meegeleverd. De BBQ zelf heeft een ingebouwde iGrill functie. Het voordeel hiervan is dat er een sensor aanwezig is die in de gaten houdt hoe het met de garing van het vlees staat. De informatie is eenvoudig te bekijken via een app op je smartphone. Vooraf stel je een temperatuur in die bereikt moet worden. Op het moment dat de BBQ deze temperatuur heeft weten te bereiken krijg je direct een alert via de app. Het rooster van deze BBQ is voldoende groot om met 6 personen tegelijkertijd te kunnen barbecueën. Nadat je de BBQ weer schoon hebt gemaakt berg je deze netjes op in de hoes.

10. Weber Q2400 met Onderstel Donker Grijs
Dankzij het onderstel kun je met de Weber Q2400 fijn barbecueën zonder dat je lijst krijgt van je rug. Staat er een tafel in de buurt, dan kun je er ook voor kiezen om het onderstel niet te gebruiken en de BBQ op de tafel neer te zetten. BBQ met maar liefst 10 personen dankzij het grote grilloppervlak. Ook kun je zelf bepalen hoe heet het oppervlak moet worden. Met de temperatuurregelaar stel je dit eenvoudig in.

Deel ons op social media